Auto Janković
520 Objavljeno 12 mart 2020 Autor: Micro Mreza

Slijedeći preporuke zdravstvenih institucija, kao i nadležnih ministarstava u Republici Srpskoj i BiH, a u cilju prevencije širenja virusa COVID-19 (korona virus) i zaštite zdravlja aktera fudbalskih manifestacija, Komitet za hitna pitanja Fudbalskog saveza Republike Srpske, je na telefonskoj sjednici održanoj dana 12.03.2020. godine donio odluku:

''Odgađa se odigravanje narednog kola svih fudbalskih utakmica u organizaciji Fudbalskog saveza Republike Srpske.''

Obustava takmičenja u ligama futsala

Poštujući odluku Vlade Republike Srpske te NS/FS BiH, Komesar za takmičenje Prve i Druge futsal lige FSRS, donosi ODLUKU, da se sva tamičenja u Prvoj i Drugoj futsal ligi FSRS, obustavljaju do daljnjeg.

Administrativni sekretarijat FSRS će Vas blagovremeno obavjestiti o nastavku prvenstva i o izmjenama kalendara takmičenja.

Obustava takmičenja u omladinskim ligama

Poštujući odluku Vlade Republike Srpske, Komesar za takmičenje OKL FSRS donosi ODLUKU, da se sva tamičenja u Omladinskoj kvalitetnoj ligi FSRS (pioniri i pioniri – kadeti) obustavljaju do 30.03.2020.godine.

Poštujući odluku Vlade Republike Srpske te NS/FS BiH, Komisija za takmičenje OFL BiH donosi ODLUKU, da se sva tamičenja u Omladinskoj ligi BiH (kadeti - juniori) obustavljaju do daljnjeg.

Centari civilnih inicijativa