634 Objavljeno 21 mart 2019 Autor: Miloš Vasiljević

Fudbaleri Leotara iz Trebinja dočekaće Jedinstvo iz Brčkog u okviru 18. kola ali i derbiju cijelog šampionata Druge lige Republike Srpske grupa „Istok“, a meč koji bi u mnogome mogao odlučiti novog prvoligaša biće odigran u subotu na Gradskom stdionu u Bileći sa početkom od 14.30 časova.

Međusobni duel dvije, bez sumnje najkvalitetnije ekipe na drugoligaškom „Istoku“ dolazi u trenucima kada se govori o oduzimanju bodova ekipi iz Brčkog, jer nisu imali potrebne legitimacije u meču na Sokocu, a koji su riješili u svoju korist rezultatom 2:0, no konačan sud daće Fudbalski savez Republike Srpske.

U gradu podno Leotara ali i u cijeloj Istočnoj Hercegovini uveliko se priča o ovom duelu, pa tim sa „Polica“ koji je prinuđen zbog radova na atletskoj staze na svom stadionu domaćinstvo „preseliti“ u Bileću, učiniće sve na zelenom tepihu da popularni „Leo“ vrate tamo gdje mi je i mjesto, u viši rang takmičenja.
Bilećanin, Miloš Perović i udarna igla tima koji sa klupe predvodi Rajko Mičeta vjeruje da će ovo biti jedan pravi okršaj, te ni da rezultat neće izostati.
"Jedini nas cilj su tri boda, mislim da smo kvalitetnija ekipa i da ćemo to pokazati u subotu na terenu. Veliko interesovanje vlada za ovu utakmicu, tako da očekujemo pune tribine, a svi oni bi trebali uživati, u nadamo se dobro fudbalskoj predstavi" – kazao je napadač Leotara, koji je do sada pogađao mrežu 12 puta ove sezone.

Perović koji ima iza sebe premijerligaško i iskustvo igranja u Prvoj ligi Republike Srpske naglašava da je tim Jedinstva jedna dobra ekipa, koja ima korektan sastav ali ipak vjeruje da će bodovi ostati upravo na stadionu gdje je napravio svoje prve fudbalske korake.

 

Testing centar Gradiška