Auto Janković
711 Objavljeno 25 januar 2020 Autor: Zoran Kalinac

Fudbalski klub Dubrave iz Gradiške počeo je pripreme za nastavak sezone u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa zapad.

Trenerski dvojac Dragosavljević-Ališić na raspolaganju će imati 27 igrača, dok se na premijernom treningu u 2020. godini odazvalo njih 17. Iz opravdanih razloga na prozivci su izostali Majdanac, Popović, Jovetić, I. Nježić, V. Nježić, Vasić, Ilić, Petković i Radosavac.

''Treningu su prisustvovali Hamzić, Hadžialagić, Milaković, Gvozden, Huskić, Plisnić, Malešević, Demo, Dindić, Tatić, Đorđić, Vukajlović i Kisin, dok je jedina nepoznanica za sada ostanak Perišića'', piše na FB stranici Dubrava.

Što se tiče pojačanja u ovom zimskom prelaznom roku, plavi dres će na proljeće nositi Strahinja Gajić i Nebojša Gvozdenović koji su stigli iz prnjavorskog Ljubića, zatim Luka Banović koji je došao iz Laktaša, te Bojan Vučić koji dolazi iz Češke.

''Radi se o mladim igračima koji bi trebali opravdati epitet "pojačanja". Tokom priprema spisak će sigurno biti reduciran'', kazali su iz Dubrava.

Šampionat u Drugoj ligi Srpske grupa zapad počinje sedmog marta, a do tada fudbaleri Dubrava formu će brusiti na domaćem terenu, te u Sportsko rekreatvinom centru ''Senjak'' u Gradišci.

Već su dogovorene i četiri prijateljske utakmice, a prvi test ''plavi'' će imati osmog februara na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Banjaluci, kada će im rival biti juniroska selekcija banjalučkog Borca.

Jesenji dio sezone ekipa Dubrava okončala je na devetom mjestu sa 20 osvojenih bodova.

Centari civilnih inicijativa