Auto Janković
1034 Objavljeno 08 maj 2019 Autor: Micro Mreza

U odnosu na turbulentnu jesen, polusezonu bez uprave, trenera, finansija i sasvim izvjesno gašenje jednog od najstarijih i najrenomiranijih klubova na regiji, neke stvari su se tokom zime u FK ''Lijevče'' posložile na pravo mjesto.

U decembru nakon održane skupštine kluba izabran je upravni odbor koji je uspio da marljivim, predanim radom, prožetim ljubavlju prema svom klubu i svom mjestu, a sve uz maksimalnu podršku svih ljudi u klubu i oko kluba stvori osnove za normalno funkcionisanje.

Sportski aspekt je tek posebna priča, od kluba koji je bio na ivici ispadanja, novi trener zajedno sa igračkim kadrom koji je kvalitetno pojačan nakon zimskog prelaznog roka uspio je da pored ''Borca'' iz Kozarske Dubice sakupi najviše bodova na Regionalnom Zapadu.

Tako je od ekipe iz ambisa i već viđenog četvrtoligaša ''Lijevče'' došlo u poziciju da u posljednjim kolima takmičenja samo odlučuje o svojoj sudbini.

Prva prilika da pogledate novu dobru fudbalsku predstavu i da podržite Lijevče je već u subotu kada u Novu Topolu stiže ''FSA'' iz Prijedora. Utakmica počinje u 16 časova i 30 minuta.

Centari civilnih inicijativa