730 Objavljeno 22 februar 2021 Autor: Zoran Kalinac

Dvorana je fenomenalna, uslovi za rad su odlični, odavno nismo vidjeli bolji sportski objekat koji pruža ovakve mogućnosti svim sportistima, samo su neki od komentara zadovoljnih učesnika prvog turnira Grupe 1 WABA lige za djevojke do 17 godina.

Nakon mnogobrojnih utakmica u proteklom periodu gradiška 'Arena' po prvi put je bila domaćin jednog Međunarodnog takmičenja.

Domaćin turnira bio je OKK ''Feniks-Igokea'' iz Banjaluke, a još su učestovovali ŽKK ''Orlovi'' Banjaluka, te dvije ekipe iz Zagreba, ŽKK ''Trešnjevka 2009'' i ŽKK ''Zagreb''.

Na kraju mnogo više uspjeha imale su Zagrepčanke koje su uvjerljivo slavile u sva četiri meča.

Rezultati 1. kolo:

Grupa A (Gradiška/Arena Gradiška):

11.00 - Feniks-Trešnjevka 19:115

13.00 - Zagreb-Orlovi 99:32

15.00 - Orlovi-Trešnjevka 29:120

17.00 - Zagreb-Feniks 69:27

''Predložiću da se svi omladinski Final Four turniri odigraju u Gradišci, a isto tako ako se otvore mogućnosti pokušaćemo ovdje organizvoati i seniorski Final Four WABA lige'', rekao je za ''Micro mrežu'' Željko Ciglar, koordinator takmičenja.

Zadovoljsvto ambijentom Arene i kvalitetom turnira pred kamerama ''Micro mreže'' istakli su Sofija Marijanović i Milan Račić, košarkašica i trener Feniksa, te košarkašice Zagreba Iva Međugorac i Korina Lujić.

Opširnije pogledajte u video prilogu:


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković