Auto Janković
255 Objavljeno 11 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Karatisti Nitena još jednom su potvrdili kvalitet i pokazali da su u samom vrhu karatea u Republici Srpskoj.

Ovoga puta riječ je o prvenstvu Republike Srpske za uzrast kadeti, juniori i mlađi seniori do 21 godine, koje je održano u nedjelju 09.05.2021. godine u Brčkom gdje su u veoma jakoj konkurenciji 42 karate kluba karatisti iz Gradiške zauzeli drugo mjesto.

1. KK ''Energija'' Banja Luka,
2. KBV ''Niten'' Gradiška,
3. KK ''Unsu'' Bijeljina.KBV ''Niten'' nastupio je sa 28 takmičara koliko ih je i učestvovalo na ovom prvenstvu. Po uzrastima 10 u kadetskoj, 10 u juniorskoj i 8 u konkurenciji mlađih seniora do 21 god.

Osvojili su ukupno 25 medalja i zauzeli drugo mjesto u generalnom plasmanu klubova.

Najbolji nastup imala je Milana Šukalo u konkurenciji mlađih seniorki do 68 kg, okitivši se titulom prvakinje Republike Srpske , a u ekipnom nastupu osvojila je srebrnu medalju, dok je ovo prvenstvo završila bez izgubljenog meča pobjedivši između ostalog i aktuelnu viceprvakinju Balkana.

Prvenstvo je održano u organizaciji Karate saveza Republike Srpske, a tehnički organizator prvenstva bio je KK ''Pobjednik'' Brčko.

Takmičenje se održalo u obe discipline katama i borbama pojedinačno i ekipno, radilo se na tri borilišta i učestvovalo je 308 takmičara i takmičarki iz 42 kluba iz cijele Republike Srpske.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa