Krčma kod Ace
2178 Objavljeno 05 januar 2022 Autor: Zoran Kalinac

Grad na Savi na početku nove 2022. godine postao je bogatiji za novi klub. Osnovan je pikado klub ''Gradiška'' koji u svojim prvim 'sportskim koracima' broji već 23 člana.

Grupa zaljubljenika koja se dugi niz godina bavi pikadom i posjećuje razne kvalitetne turnire po cijeloj Republici Srpskoj i BiH odlučila je da osnuje pikado klub koji će biti otvorenog tipa.

Za predsjednika kluba izabran je Saša Vrljanović, zamjenik je Milan Novaković, blagajnik Aleksandar Trkulja, dok je za marketing zadužen Damjan Ljubojević.

Upravni odbor čine Mirko Majstorac, Ognjen Lendić, Žarko Svitlica, Dado Mačkić, Srđan Barać i Željko Saldum.

Kako su istakli osnivači pikado kluba ''Gradiška'' za ''Micro mrežu'' u proteklom periodu upoznali su dosta ljudi koji su ih i naveli da pokrenu ideju o osnivanju kluba, te su poručili da su svi dobro došli i kako se nadaju da će pikado još više zaživjeti u gradu i da će to u narednom periodu prepoznati i mnogi drugi, a sve u cilju promocije Gradiške.

''Naš kafić'' je centralno mjesto za treniranje i druženje, s toga svi oni koji su zainteresovani da postanu dio pikado kluba ''Gradiška'' mogu se javiti u kafić na Senjaku.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković