Krčma kod Ace
1484 Objavljeno 04 septembar 2018 Autor: Zoran Kalinac

Sada već, može se slobodno reći prerasta u tradiciju da građani na rijeci Savi svake godine u aprilu mjesecu pokažu svoje trkačke vrline. Tako će biti i 2019. godine!

''Treći Gradiški polumaraton'' na programu je 7. aprila sa izmjenjenim rutama i sa trkama na 5, 10 i 21 kilometar u organizaciji Ateletskog rekreativnog kluba ''Gradiška''.

Kao i prethodne dvije godine, Gradiščane očekuje veoma bogat cjelodnevni program, u kome će moći da uživaju svi, od onih najmlađih, pa naravno do onih u poznim godinama. Da će za svakoga biti nešto potvrđuju i iz ARK ''Gradiška''.

''Biće nove rute, Protime iz Slovenije će opet mjeriti vrijeme, biće starosne kategorije, certifikovana i tačna staza na 21 kilometar. Naravno, ručak, dodjela nagrada kod Kulturnog centra, poznati voditelj Radoslav Simić, veoma bogat startni paket, broj sa čipom, Dri fit majica, znojnica itd'', kaže za naš portal predsjednik ARK ''Gradiška'' Aleksandar Raca i dodaje:

''Ovom prilikom pozivam sve naše sugrađane i trkače iz regiona da podrže ''Treći Gradiški polumaraton'' koji je 7. aprila u 10 časova''!

 

 

Auto Janković