198 Objavljeno 20 jun 2022 Autor: Zoran Kalinac

''Prvi put smo imali težak ispit koji smo položili savršenom ocjenom. Bez trenera, uz pomoć mama koji čine savršeni tim koji odrađuje sjajan posao za djecu'', objavio je Džudo klub ''Kozara'' na svojoj Facebook stranici nakon turnira u Doboju.

Naime, džudisti Kozare su se okitili sa novih 14 medalja i sad već tradicionalno peharom za najbolje mlađe pionirke. Na turniru je učestovalo oko 450 takmičara iz šest zemalja, a Kozaru je predstavljalo 16 takmičara. Ukupno su osvojili četiri zlatne, tri srebrne i sedam bronzanih medalja.

Zlatne medalje pripale su Nikoli Mizdraku, Milici Janjić, Jovani Janjić i Jeleni Čupić, srebrne medalje osvojili su Slađana Kovljen, Sara Zjajić i Damjan Bajić, dok su bronze pripale Jeleni Janjić, Sari Zjajić, Relji Lakiću, Viktoru Lukaču, Dunji Jurišić (2) i Nikoli Salamiću.

''Ponosni smo i srećni što je Gradiška postala prepoznatljiva po džudo sportu, što entuzijazam prelazi sve granice i želja za ozbiljnim rezultatima i veliki planovi nas guraju ka vrhu. Očekuje nas uskoro promocija i rad na našem velikom i prvom džudo takmičenju u Gradišci'', dodali su iz džudo kluba ''Kozara''.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković