753 Objavljeno 16 mart 2019 Autor: Miloš Vasiljević

Bimal - Jedinstvo i Kula Gradačac sastaje se večeras u finalu Kupa Bosne i Hercegovine u Banjaluci, a počinje meč od 20 časova.

Biće ovo susret starih poznanika, Bimal - Jedinstvo je rutinski savladao Slobodu 3: 0, a ekipa iz Tuzle je samo u prvom setu priprijetila višestrukom šampionu države.

U drugom polufinalu bilo je mnogo zanimljivije. Organizator ovog turnira i domaćin BL Volley nije uspio da se plasira u finale, iako su izabrani Davora Gambirože imale prednost od 2: 0 i meč loptu, u odlučujućem petom setu.

Brčanske "princeze" veliki su favoriti, pa vjerujte da će ovo biti 13. trofej namjenjen osvajaču Kupa, dok svoje šanse vidi i ekipa iz Grdačca, koja je bila najbolja u ovom takmičenju prije sedam godina. Nakon sinoc završenog polufinala koje je trajalo skoro tri sata, trener „Kule“ Đorđe Milošević kazao je za naš portal, da su pritajno i spremali za Bimal - Jedinstvo.

„Bio je ovo nevjerojatno težak, iscrpljujući meč. Moram priznati, da smo se pripremili za ovaj finalni turnir pripremali i za Bimal - Jedinstvo, siguran sam da nas neće nadigrati “- kazao je Milošević.

Podsjetimo, meč finala u banjalučkom „hramu sporta“ počinje od 20.00 časova, a ulaz za sve zaljubljenike u odbojku je besplatan.

Testing centar Gradiška