933 Objavljeno 23 april 2019 Autor: Vidosav Đurđević

Danas je predsjednik Skupštine grada Banjaluka gospodin Zoran Talić, došao u posjetu Košarkaškom klubu invalida „Vrbas“.Domaćin je srdačno dočekao gosta i osvjedočenog prijatelja kluba. Cijenjeni gost je ovom prilikom , poželio igračima sreću na predstojećem fajnal-foru „Evrolige 2“ koji se od 25. do 28. aprila održava u Italiji. 

“Prvo bih želio da Vam uputim najiskrenije čestike na dosadašnjim rezultatima, a nadam se da ćete na pravi način reprezentovati Banjaluku našu Republiku u Italiji. Takođe veliko hvala i mom prijatelju Marinku Umičeviću koji uveliko pomaže rad KKI „Vrbas“ i čiji je uspješan predsjednik, ali i što podržave i ostale sportske klubove u našem gradu. Ovom prilikom želim da poručim da ću i dalje biti uz vas, jer sam prijatelj ovog kluba koji postiže zapažene rezultate.Ovaj kolektiv nije samo sportski klub već i mjesto socijalizacije osoba sa invaliditetom a kao takav zaslužuje više pažnje “, rekao je Talić.

Marinko Umičević zahvalio se Zoranu Taliću na ovoj posjeti i tom prilikom, zajedno sa kapitenom kluba Igorom Ignjatovićem uručio mu prigodne poklone.

“Vrlo smo zahvalni gospodinu predsjedniku Skupštine grada Banjaluke i našem osvjedočenom prijatelju na posjeti jer u Italiju odlazimo sa više nade da će šira društvena zajednica prepoznati I vrednovati naš dosadašnji uspjeh što bi nam bio vjetar u leđa za dane koji su pred nama. Svaki kontakt sa ljudima poput gospodina Talića širi i naše nade ali i stvara obavezu da se na parketu sportski borimo, ida budemo uzorni ambasadori svoga grada i Republike Srpske”, rekao je predsjednik najtrofejnijeg sportskog kolektiva gospodin Marinko Umičević i izrazio nadu da će se iz Italije vretiti sa dobrim rezultatima.

“Mi emo velikim radom i zalaganjem vođeni našim predsjednikom postigli i dostigle visinu u evropsloj košarci u kolicima. Sada kada putujemo u Italiju na fajnal- for mogu kao kapiten obećati da ćemo za naš klub, Banjaluku i Republiku Srpsku ostaviti srce na terenu da bi postigli što bolji rezultat. Iako igramo protiv ekipa koje su jake i sa velikim budžetima u nama je želja da se kući vratimo sa rezultatom na koji bi svi bili ponosni ,“ rekao je kapiten Ignjatović.

Napomenimo da KKI „Vrbas“ večeras putuju u Italiji gdje će učestvovati na fajnal-foru „Evrolige 2“.Prva utakmica na rasporedu je u petak, 26. aprila protiv engleske ekipe The Owels (13.30), a istog dana od 18 časova sastaće se protiv italijanskog predstavnika SSD Santa Lucia.

Auto Janković