701 Objavljeno 18 maj 2019 Autor: Miloš Vasiljević

U novootvorenoj SD „ Centar“  u organizaciji OK Inova, danas je održana tradicionalna manifestacija, „Majski dani odbojke“ i to osma po redu, a ovo je bio pravi praznik odbojke za mlade odbojkašice, s obzirom da je učešće uzelo više od hiljadu djevojčica, raspoređenih u 120 ekipa u tri uzrasne kategorije.

Da je ovaj banjalučki klub neko ko puno vodi računa o mlađim uzrastima, najbolje govore rezultati, a ovakve smotre daju nadu, da bi odbojka mogla iz dana u dan da bude na  jednom višem nivou.

Ovakvi turniri prava su prilika da se djevojčicama mlađim od 15 godina pruži prilika za nadmetanje, druženje, te da pokažu svoj raskošni talenat.

Alfa i omega, trener Inove, Dario Savović kazao nam je da je presrećan što je ova manifestacija protekla u najboljem redu, kako organizaciono tako i sportski. Ističe da je najvažnije da mlade nade pokažu koliko znaju, a baš ovakvi turniri, po njegovim riječima prava su prilika za to.

Važno je naglasiti, da je domaćin sve učesnike nagradio medaljama, zahvalnicama i trofejima, s nadom da će ovu tradiciju sačuvati, te još mnogobrojnije dočekati, sljedeće devete po redu „ Majske dane odbojke“.

Raduje i dobra posjeta, jer je dvorana bila odlično ispunjena tokom cijelog dana, tu su bili roditelji, sportski radnici, odbojkaški zaljubljenici.

 

Testing centar Gradiška