1370 Objavljeno 30 mart 2018 Autor: Miloš Vasiljević

Odbojkašice BL Volley-a u subotu uveče od 19 časova i 30 minuta u SD ''Borik'' dočekuje višestrukog šampiona Bosne i Hercegovine Bimal-Jedinstvo u okviru prve polufinalne utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U gradu na Vrbasu posljednjih dana u sportskim kuloarima uveliko se priča o odbojkaškom klasiku u hramu sporta, popularnom ''Boriku''.

Brčanske ''princeze'' dolaze kao apsolutni favorit obzirom da nemaju izgubljenog seta u dosadašnjem dijelu sezone. Ulogu favorita prihvata i najbolja sportistinja Srpske za prethodnu godinu i srednji bloker ''Bimal-Jedinstva'' Ana Gajić, koja je stavljanjem parafa svoju vjernost obećala timu iz Brčkog na još jednu godinu.

''Moram da kažem da sam ponosna na svoju ekipu. Dostigli smo željeni nivo igre, što pokazuje i to da smo još uvijek bez ijednog izgubljenog seta. Daćemo sve od sebe da tako i ostane do kraja sezone. Protivnika ne potcjenjujemo, te u utakmicu ulazimo sa poštovanjem ka BL Volley-u'', kazala je Gajić.

Domaća ekipa daće sve od sebe da se na najbolji način predstavi vjernoj publici. Korektor tima Sonja Vujnić, koja je jedno od otkrovnjenja ove sezone, vjeruje u dobru igru svojih igračica koje će dati svoj maksimum.

''Prije svega očekujem dobru odbojkašku predstavu za sve ljubitelje odbojke. Nadam se da ćemo moja ekipa i ja pružiti svoj maksimum. Očekujemo podršku publike i da će dvorana biti ispunjena, jer dolaze aktuelne šampionke. Zalaganja i volje neće nedostajati'', poručuje Sonja Vujnić.

U drugom polufinalu igraju ŽOK ''Gacko'' i Kula Gradačac.

Centari civilnih inicijativa