98 Objavljeno 28 jun 2020 Autor: Micro Mreza

Sandro Poletan banjalučki bokser koji nastupa za Loznicu na dobrom je putu da se plasira u finale ekipnog šampionata Srbiji. Njegova Loznica pobijedila je aktuelnog šampiona, Metalac iz Valjeva u prvom meču sa 10:4.

Poletan je u prvom meču pobijedio Dejana Dašića i na taj način još jednom je potvrdio da su njegovi bodovi za Loznicu gotovo sigurni.

Govoreći o tom meču, Poletan ističe da je Loznica bila izuzetno spremna i da je maksimalno ozbiljno ušla u taj duel.

''Gostovali smo kod Metalca u Valjevu. To je tim koji ove godine brani titulu, izuzetno su kvalitetni, pojačani sa dva Kubanca, međutim, mi smo odradili jedan sjajan meč. Mi smo bili prespremni i fizički i mentalno, u gostima smo slavili sa 10:4. Konkretno ja sam imao meč sa odličnim Dejanom Dašićem. Dobro sam se spremio i nastavio kontitnuitet od početka godine, nisam  imao većih problema, bilo je lijepo za publiku i izašao sam kao pobjednik'', rekao je Poletan koji sličan rasplet očekuje u četvrtak u revanšu.

''Što se tiče revanša, u četvrtak, postoji mogućnost da se Metalac pojača. Ne znam da li će se to dogoditi ali Loznica će biti još jača, ništa nećemo prepustiti slučaju. U svakom slučaju moramo biti oprezni, ali jasno je da smo pred svojom publikom veliki favorit i želimo plasman u finale'', optimista je Poletan.

U finalu, bokser iz Banjaluke, očekuje beogradski Radnički, jednu od najkvalitetnijih ekipa u Srbiji.

''Drugi par polufinala šampionata Srbije čine Naisa iz Niša i Radnički iz Beograda, Radnički se pojačao sa pet šest ruskih reprezentativaca. U prvom duelu je slavio pobjedu i ja vjerujem da ćemo se upravo sa timom iz Beograda sresti u finalu. Ukolliko dođe do tog meča sigran sam da će biti teško ali ne i nemoguće da dođemo do pobjede'', zaključio je bokser Loznice i reprezentativac Srbije Sandro Poletan.

/Srpskainfo/