753 Objavljeno 14 septembar 2019 Autor: Zoran Kalinac

Rukometaši banjalučke Mladosti na najbolji mogući način su otvorili novu sezonu 2019/2020, te ostvarili veliku pobjedu na veoma neugodnom gostovanju ekipi RK "Jedinstvo 2015" iz Brčkog.

Rezultat na kraju utakmice glasio je 25-32 za ekipu iz Banjaluke. Rukometaši Mladosti su igrali jako motivisano, ispoštovali svaku odluku trenera, bodrili su jedni druge kada bi pogriješili u odbrani ili napadu, jednostavno večeras na terenu nije igralo šest igrača nego je igrao jedan veliki tim koji bi dobio bilo kojeg protivnika sa druge strane.

Ali ipak treba istaći na sav kolektivni trud da je večeras Miloš Kovačević bio najbolji strijelac Mladosti, a ujedno i utakmice sa postignutih 11 golova. Kada je bilo najpotrebnije pogađao je mrežu protivnika.

Odbrana je funkcionisala čitavih 60 minuta na visokom nivou, a kada bi lopta pronašla put pored odbrane tu bi bio tandem na golu Kremenović/Stanković koji je briljirao.

''Pozivamo sve da dođu 22.09.2019. godine u SD Borik i podržite naše momke da nastave sjajni niz pobjeda pred neugodno gostovanje prošlogodišnjem premijerligasu ekipi RK "Derventa" iz Dervente'', poručuju iz banjalučkog rukometnog kluba ''Mladost''.