Krčma kod Ace
10825 Objavljeno 03 decembar 2021 Autor: Micro Mreza

Tea Kovačević propušta ovogodišnji ''Little Mo Florida (SAD)'' koji je osvojila 2019. godine, objavio je na Facebook stranici njen otac i trener Marko Kovačević.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

''Ne mogu da sakrijem tugu i razočarenje što našoj "maloj aždaji" nisam obezbjedio ponovni odlazak u Ameriku na najveću smotru mlađih juniora na svijetu - Little Mo Florida. Do posljednjeg trenutka sam čvrsto vjerovao da je neću razočarati.

Isplakala se naša Teica kad sam joj saopštio da nemamo novca za ovaj turnir. Krivila je mene: "Zašto smo išli u Njemačku, Francusku, Belgiju, Španiju. Mogli smo skupiti para za Ameriku...''. Njezinu tugu i suze teško je riječima opisati.

Da budem iskren, kao čovjek bez ijedne mrlje u životu, sramota me je da stalno kucam na vrata istih ljudi koji su mi puno pomogli, da doslovce prosim i molim za pomoć da bi odveo Teu na turnir. Hvala im svima do neba.

Zamislite samo koliko smo poziva podrške, do prije par dana, dobili iz raznih dijelova svijeta, jer su svi bili ubijeđeni da će Tea ponovo u Americi svojim protivnicama podijeliti "krompire". Zamislite samo da je naša Tea otišla "preko bare" i ponovo pokazala da je i u ovom momentu najbolja mlada teniserka na svijetu, kao što je to bilo u decembru 2019-te, kad je na Little Mo-u svojim prvoklasnim teniskim umijećem brutalno počistila sve svoje protivnice sa terena. Pokorila je ove godine Tea i najjače evropske teniske akademije, ali pečat i kruna karijere je trebalo da bude na Little Mo.

Nismo uspjeli otići.

Želimo ovom prilikom još jednom da se zahvalim svima koji su nam u proteklom periodu pomogli!

Sve vas volimo.....i idemo dalje'', napisao je Marko Kovačević.


Pratite ''Micro mrežu'':
 Facebook, Logo, Social Network, Network   

Auto Janković