5569 Objavljeno 05 jul 2022 Autor: Zoran Kalinac

Sutra (6. jula) od 10 časova i 30 minuta jedna od najboljih svjetskih teniserki U12 kategorije Tea Kovačević odmjeriće snage na velikom međunarodnom turniru ''Tennis Europe U12 Prijedor 1. Category'' sa najboljom slovenkom Unom Grubešić, koja je inače porijeklom iz Gradiške.

Una je svojim kvalitetom pokazala da u Sloveniji nema premca i dostojno predstavlja svoju zemlju na najvećim svjetskim turnirima, a veliki uspjeh na ovom turniru ostvarila je i prethodne godine kada je došla do polufinala.

Tea u svojim vitrinama ima već jedan osvojen ''Tennis Europe U12 1. Category'' i na dobrom je putu da se okiti još jednom titulom, a Una Grubešić igra svoj najbolji tenis u životu.

Sutrašnji polufinalni meč između Tee i Une je njihov prvi međusobni susret u njihovim karijerama, a igra se na centralnom terenu teniskog kluba ''Mladen Stojanović'' iz Prijedora, sa početkom u 10.30 časova.

''Pozivaju se svi zainterosovani Gradiščani da prisustvuju istorijskom meču ove dvije sjajne teniserke. Ulaz je slobodan'', saopštio je za ''Micro mrežu'' Tein otac i trener Marko Kovačević.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković