354 Objavljeno 02 septembar 2021 Autor: Micro Mreza

Studentski centar "Nikola Tesla" Banjaluka raspisao je konkurs za prijem studenata na smještaj u akademskoj 2021/2022. godini, a slobodno je 1.300 kreveta.

Kako se navodi u konkursu, pravo konkurisanja imaju studenti iz BiH koji su prvi put upisali na studijama prvog, drugog ili trećeg ciklusa na visokoškolskim ustanovama.

"Bodovanje će se vršiti na osnovu uspjeha i socijalnog statusa, te na osnovu broja studenta iz jedne porodice, kao i na osnovu udaljenosti prebivališta studenta do ove ustanove", dodaje se u konkursu.     

Sve potrebne informacije o tome šta je potrebno dostaviti prilikom konkurisanja, mogu se dobiti i na stranici www.scnikolatesla.com.

Prijave na konkurs za studente koji prvi put upisuju prvu godinu studija su od 2. do 17. septembra, dok su za ostale studente od 2. septembra do 12. novembra ove godine.

Dodaju da će zvanični rezultati konkursa za brucoše biti objavljeni 29. septembra, dok će ostali studenti rezultate znati do 26. novembra, piše mojasrpska.info.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa