1740 Objavljeno 09 oktobar 2017 Autor: Micro mreža

Pozivamo vas da se prijavite na besplatnu NLP radionicu, koju Bitlab organzuje u saradnji sa Koučing asocijacijom za resursnu Srbiju – CARS i Privrednom komorom Republike Srpske. Ukoliko želite da poboljšate komunikaciju sa svojim okruženjem, unaprijedite liderske sposobnosti i ostvarite važne poslovne i životne ciljeve, NLP edukacija je prava stvar za vas!

Više od milion ljudi širom svijeta danas koristi NLP u različitim područjima, kao što su: poslovanje, upravljanje projektima, preduzetništvo, pravosuđe, obrazovanje, organizacija državne uprave, očuvanje zdravlja i liječenje, psihoterapija, vojska, policija, sport, partnerski odnosi, roditeljstvo, bilo koji međuljudski odnosi. Neki NLP nazivaju uputstvom za korišćenje uma sa ciljem postizanja rezultata.

NLP nam pruža alat za razumjevanje, na jednom praktičnom nivou, toga kako stvaramo svoje iskustvo i kako komuniciramo sa sobom i drugima. Pomaže nam da razumijemo sopstvene šeme i osvijestimo kako te šeme, davno stvorene, sada utiču na nas i kako mogu da utiču na našu budućnost. Na kraju, ali najvažnije, jeste to šta sada možemo da uradimo povodom toga a da nas to dovede do realizacije naših životnih ciljeva i snova.

Prvi termin biće organizovan 11. oktobra od 13h u Velikoj sali Privredne komore Republike Srpske, Đure Daničića 1/2 (zgrada Muzeja Republike Srpske). Drugi termin je u 18h u prostorijama BitLab-a, Jevrejska bb (Zanatski centar, 3.sprat).

/bitlab.rs/

 

 

Auto Janković