Krčma kod Ace
3639 Objavljeno 04 april 2021 Autor: Micro mreža

Iz klinike za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu u nedjelju nešto poslije 15 časova saopštili su tužnu vijest o sudbini dvoipogodišnje djevojčice, koja je iz Nove Gradiške prije nekoliko dana dovezena u izuzetno teškom stanju od povreda koje je pretrpjela.

''S velikom tugom i žaljenjem moramo vas obavijestiti da je kod naše male pacijentice, uprkos svim preduzetim terapijskim mjerma i izuzetnim naporima intenzivističkog tima, došlo do kritičnog kliničkog pogoršanja'', navodi se na početku saopštenja.

"U skladu s tim, prema protokolu sproveden je postupak za utvrđivanje moždane smrti, što je nažalost potvrđeno u 15.20. Počivala u miru", stoji u kratkom saopštenju iz Klaićeve.

Istražioci su utvrdili da su roditelji u periodu od prvog oktobra 2020. pa sve do 31. marta ove godine u kući u kojoj žive počinili kaznena djela zanemarivanja i zloupotrebe prava djeteta nad svoje četvero djece – jednim dječakom i tri djevojčice.

Roditelji su, kako navode mediji, grubo kršili svoje obaveze prema djetetu, a navodno su djeca bila maltetirana i žrtve su i fizičkog nasilja. Policajci su navodno utvrdili da je majka prošle srijede, 31. marta, zlostavljala kćerku udarajući je šakama po glavi i cijelom tijelu. Od siline udarca djevojčica je zadobila teške povrede glave i po tijelu, poslije čega je pala u komu, pišu Novosti.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković