1093 Objavljeno 05 februar 2020 Autor: Micro Mreza

Korisnicima vibera su odnedavno dostupni besplatni ''Gradiška stikeri'' koje su izradili učenici  Osnovne škole ''Vasa Čubrilović''. Zahvaljujući Teodori, Anastasiji, Irini i Almi ,učenicama šestog razreda, svako kome je Gradiška draga i zanimljiva , sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema ovom gradu. Ukupno ima 18 viber stikera.

Poziv da učestvuju u ovoj aktivnosti, izradi viber stikera, OŠ ''Vasa Čubrilović'' dobila je od Gradske uprave odnosno Odjeljenja za društvene djelatnosti. Nastavnik likovne kulture Milovna Čikić o tome je obavijestio sve učenike, ali su najviše interesovanja pokazali učenici šestih razreda. ''Na njihovu i našu radost stikeri su izabrani u mogu se koristiti'', istakao je Čikić.

Možete ih preuzeti OVDJE.

''Ja nisam ni znao ko su autori jer nisam učestvovao u ocjenjivanju radova već su o tome odlučivali predstavnici Gradske uprave. Ja sam se obradovao zbog toga što su viber stikeri naših učenika izabrani. Dok su radili na izradi ja sam učenike usmjeravao i pokazivao im neke stikere koji su rađeni za druge gradove, te sam im rekao da se mogu time poslužiti. Meni je tad bilo dosta zanimljivih radova, a nisam im ništa htio sugerisati. Onaj ko se zaista potrudio njegov rad je izabran'', rekao je Milovan Čikić, nastavnik likovne kulture.

/MM/gradiska.tv/