1012 Objavljeno 17 septembar 2021 Autor: Micro Mreza

Ovogodišnji izbor za Mis BiH protiče u svečanom jubilarnom raspoloženju, i slavi 25 godina rada, a izbor Mis Svijeta obilježava punih 70 godina postojanja.

Dvadesetdvije finalistkinje izbora Miss BiH uveliko se pripremaju za veliko finale koje će se održati 17. septembra, a pored Inje Ponjavić koja će predstavljati Gradišku, jedna od njih je i Srpčanka Mihaela Majstorović. Mihaela za sebe kaže da je izuzetno komunikativna, društvena i borbena osoba. Studentica je Elektrotehničkog fakulteta u Banjoj Luci.

25-ti jubilarni izbor Mis BiH 2021 održaće se u sklopu Sajma turizma i ekologije ''List'' u Lukavcu, koji su zajedno sa turističkom zajednicom Opštine Lukavac i Opštinom Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije domaćeg turizma, te zaštite okoliša.

''Kao neko ko je veoma prijateljski raspoložen, radujem se svom odlasku na izbor Mis BiH i upoznavanju drugih djevojaka'', rečenica je kojom je Mihaela završila ovaj razgovor sa nama.

Mihaelu Majstorović možete podržati putem televoltinga na broj 096-840-818. Glasanje putem televoltinga je počelo i traje do 17.09. kada će se održati direktan prenos na Federalnoj televiziji, piše na zvaničnoj stranici opštine Srbac.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković