1212 Objavljeno 17 novembar 2021 Autor: Micro Mreza

Grupa najvatrenijih navijača Srbije, iz Gradiške stigla je sinoć iz Lisabona, gdje su putovali kombijem, da bi pomogli svojim ljubimcima. U ovoj grupi su bili Željko Galić, Bojan Vujić, Borislav Varda, Dragan Rapić, Milan Babić, Jovan Divić, Milenko Divić.

''Osjećanja fenomenalna, doživljaj neponovljiv. Sve je prošlo kao iz snova. Prešli smo šest hiljada kilometara, putovali pet dana ali nismo umorni, nego emotivno potrošeni. Vjerovali smo u Srbiju i zato smo se odrekli svega samo da bi doživjeli pobjedu Srbije'', kazali su za Srpskainfo navijači Srbije iz Gradiške.

Njih je u svom kafiću, zajedno sa prijateljima dočekao i ugostio Nikica Vezmar, bivši fudbaler. Navijači ističu da je boravak u Lisabonu protekao korektno, da su ih Portugalci srdačno ugostili a smještaj je obezbijedila Biljana Rodrigez, Gradiščanka koja živi u okolini Lisabona.

Navijači iz Gradiške okićeni zastavana, šalovima i kapama fudbalske reprezentacije Srbije koja se plasirala na Svjetsko prvenstvo iduće godine u Kataru, odlučili su da u gradu na Savi proslave veliki uspjeh.

/Srpskainfo/

Auto Janković