Krčma kod Ace
230 Objavljeno 31 decembar 2021 Autor: Micro mreža

Gradonačelnik Gradiške, Zoran Adžić i predsjednik Skupštine grada Gradiška, Milenko Pavlović, uputili su čestitke povodom predstojećih praznika svim građanima Gradiške.

Za mene je naveća satisfakcija kada građani primjete da radimo u Gradišci i kada to kometarišu, poručio je gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić.

"Građanima i svim privrednicima grada Gradiške čestitam ove predstojeće praznike, prije svega božićne i novogodišnje. Želim im puno sreće, zdravlja i uspjeha, prije svega njima i njihovim porodicama, a mislim da bez obzira na sva kretanja u svijetu možemo da očekujemo da idemo naprijed. Ne smijemo da stanemo, ako stanemo, teško ćemo se pokrenuti zbog ovakvih uslova kakvi jesu u čitavom svijetu."

S najavom rekonstrukcije Skupštinske sale, predsjednik Skupštine grada Gradiška, Milenko Pavlović, poželio je svim građanima Gradiške sve najbolje u novoj 2022. godini.

"Kada je zasjedanje Skupštine u pitanju, mi smo u jednom dijelu morali da se preselimo u Kulturni centar, pa su se popuštanjem mijera stekli uslovi da se vratimo ovdje u Skupštinsku salu. Mi smo ispoštovali Program rada skupštine i tako ćemo nastaviti u narednoj godini. Tim povodom čestitao bih svim građanima Gradiške predstojeće praznike sa željom da ih provedu onako kako je njima najljepše."


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković