4396 Objavljeno 27 septembar 2018 Autor: Miloš Vasiljević

Kristina Šupić (19) iz Gacka nalazi se u najužem krugu najljepših djevojaka, koje se  u okviru projekta “Ljepota sa svrhom“ takmiče u izboru Miss BiH za Miss svijeta 2018, a trenutno se  sve djevojke nalaze u hrvatskoj turističkoj atrakciji Vodice, na Šibenskoj rivijeri.

Ova mlada djevojka, koja plijeni prirodnom ljepotom i šarmantnošću, pokušaće da ponese titulu naljepše, a za naš portal kazala je da joj je velika čast što se našla  u jednoj ovakvoj konkurenciji. Da je svestrana, govore najbolje rezultati, a to su nagrade sa atletskih srednjoškolskih takmičenja kao i bavljenje košarkom u lokalnom klubu, a njeno ime već je dobro poznato u svijetu modelinga na jugu Srpske.

Ipak, Kristinina najveća ljubav je svakako, manekenstvo i modeling, kome posvećuje punu pažnju.

„Prije svega, velika mi je čast biti među 20 najljepših djevojaka u BiH. Naravno, kao i svaka od nas, voljela bih ponijeti lentu najljepše. Sve djevojke su divne i zajedno uživamo u ljepotama Šibenske rivijere, gdje su nas ugostili u hotelu „Imperijal“. Bez obzira na ishod, na sve ovo gledam kao na jedno iskustvo više i mogućnost za neke nove poslovene ponude u svijetu modelinga i manekenstva“- kazala je Kristina.

Ona ističe da bez pomoći  i razumijevanja najbližih, ovo sve bi bilo izuzetno teško.

„Najveću podršku imam od porodice, još od samog početka, zatim tu su moji prijatelji koji su spremni da me ohrabre i ljudi koji me podržavaju preko društvenih mreža tako što lajkuju moje slike  i samim tim su i oni dio žirija, koji će odlučiti koja djevojka će ponijeti lentu najljepše. Još jednom veliko hvala, svima koji su uz mene“ - zaključila je ova mlada Gačanka.

Važno je naglasiti da će se Izbor za Miss BiH održati 30. septembra u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli sa početkom od 21 čas.

 

Testing centar Gradiška