Auto Janković
1998 Objavljeno 24 novembar 2019 Autor: Zoran Kalinac, Bojan Trgić

Nakon sedam kola završila je liga "Grunf pub kviza" u Gradišci pobjedom ekipe "Bahata omladina", koja je u ukupnom skoru ostvarila 353 boda, deset više od drugoplasirane ekipe našeg portala "Micro mreža" i 20 više od trećeplasiranih "Two bad Miloš dead".

Organizatori tvrde da je "Grunf pub" opravdao očekivanja drugačijeg ugostiteljskog objekta, ali i činjenicu da Gradiška ima 'raju' za ovakave kafiće. Osim pub kviza, u ''Grunf'' pubu pristune su i stand up komedije, džez, rok i brojne druge svirke, koje su svojevrsna alternativa klasičnim ugostiteljskim objektima i muzici u njima prisutnoj.

Nakon ukupno sedam ''Grunf'' pub kvizova ovog ljeta ali i jeseni završena je premijerna sezona pub ''Grunf'' kviz lige u gradu na Savi.

Od ukupno 18 ekipa koje su nekoliko mjeseci svakog trećeg petka i posljednje subote odmjeravale snage u znanju, najviše uspjeha imala je ekipa ''Bahata omladina'', koja je uz medalje za prvo mjesto osvojila i glavnu nagradu - ulaznice za koncert Deep Purple-a u Beogradu. Medalje i prigodne nagrade otišle su u ruke i ekipi portala ''Micro mreža'' i ''TBMD''.

Voditelj kviza kroz svih sedam 'rundi' bio je Nebojša Ristić, koji je uz organizatore iz gradiškog puba izrazio veliko zadovoljstvo što je i Gradiška po prvi put dobila jedno takmičenje u znanju.

Druga sezona lige pub kviza u Gradišci počinje sredinom januara naredne godine.

Centari civilnih inicijativa