912 Objavljeno 04 decembar 2019 Autor: Micro Mreza

Praznična euforija polako se širi među građanima BiH, a novogodišnji ukrasi koji su postavljeni u Banjaluci još više nas podsjećaju da je, po mnogima, došao najljepši period u godini.

Svjeteleći ukrasi postavljeni su duž centralne gradske ulice Kralja Petra Prvog Karađorđevića, na Trgu Krajine, u Parku "Petar Kočić", na kružnim tokovima i mostovima. I ove godine, kao i prethodne, poznatu banjalučku Gospodsku ulicu krasi "zvjezdano nebo", a nove ukrasne kugle postavljene su u "parkiću", nedaleko od Narodnog pozorišta RS.

Iz Gradske uprave su najavili i veliku instalaciju i svijetleću dekoraciju kao kulisu za fotografisanje u Parku "Petar Kočić".

Možemo reći da je Banjaluka zasijala u pravom prazničnom ruhu.

Odbrojavamo do novogodišnje noći, a ako se odlučite za provod na otvorenom, Banjaluka svakako može biti vaš izbor. U najvećem gradu Srpske u novogodišnjoj noći nastupaju Crvena jabuka i Jelena Tomašević. Novogodišnja žurka će trajati tri dana, jer veče prije, 30. decembra, nastupa Marija Šerifović, a za reprizu je na Trgu Krajine zakazan koncert Aleksandre Prijović, pišu Nezavisne.

Auto Janković