Auto Janković
5238 Objavljeno 15 maj 2020 Autor: Bojan Trgić

Mladići iz Nove Topole, kod Gradiške, poznatiji kao "Skečeri", kako se nazivaju, su kroz interesantan video klip predstavili svijetu 5G mrežu. Video o prednostima i manama 5G mreže je nasmijao mnoge, a Skečeri poručuju da je ovo tek početak.

Student prava u Beogradu Majko Majkić, student ekonomije u Novom Sadu David Mijatović i Marko Topić su za kratko vrijeme sa svojim šaljivim skečevima koje emituju na društvenim mrežama postali gradiški Nadrealisti. Prateći savremene trendove, a pod uticajem virusa korona, koji ih je ujedinio, Skečeri žele da građanima olakšaju njihovu svakodnevnicu.

"Kako su nastupile mjere prevencije od korona virusa, dosta ljudi, pogotovo studenata se vratilo u svoje mjesto. Tako su Marko i David došli iz Srbije, pa nam je palo na pamet u ovom teškom vremenu da počnemo ozbiljnije snimati skečeve, koje čitav život snimamo i objavljujemo na društvenim mrežama, da ih sada kvalitetnije uradimo i nasmijemo ljude", poručuje Marko Topić, jedan od članova Skečera.

Ovo je, kako kažu Skečeri, pilot projekat i nadaju se da će snimiti još zanimljivih stvari, a na ruku im idu i dešavanja, jer svi studenti za sada mogu i moraju da rade od kuće. Više o prednostima i manama 5g mreže možete pogledati ovom zaista šaljivom videu.

Centari civilnih inicijativa