2221 Objavljeno 17 jul 2020 Autor: Zoran Kalinac

Daniel Vučković iz Gradiške zajedno sa svojim kumom Dariom Gajićem svakodnevno na YouTubu objavljuje raznorazne video klipove.

Kako i sam Danijel kaže za ''Micro mrežu'' brojne su teme koje obrađuju, od korisnih tutorijala do šaljivih skečeva. 

''Najprije sam snimao video igre, da bi nakon toga neko vrijeme posvetio svom psu Rokiju kojeg sam snimao prvobitno za sebe, a onda sam počeo da snimam i korisne tutorijale'', pojašnjava Daniel.

Nakon upoznavanja sa ovim 'zanimanjem' Daniel je odlučio da počne snimati i sebe u raznim varijantama, najčešće u nekim zanimljivim i šaljivim situacijama. Tako video pod nazviom ''Tipovi pušača'' trenutno broji oko 90 000 pregleda. 

''Poslije određenog vremena počeo sam video klipove da snimam sa kumom Dariom Gajićem, a sve kako bi nasmijavali ljude. Kritika i pohvala je bilo mnogo, ali mogu slobodno reći puno više pohvala nego kritika'', ističe za ''Micro mrežu'' Daniel Vučković inače strastveni ljubitelj životinja.

Trenutno Danielov kanal na YouTubu broji više od 3100 pretplatnika, a broj pregleda na svim video snimcima iznosi oko pola miliona.

''Najčešće snimam savjete za ljude koji imaju kućne ljubimce i tu sam se nekako pronašao, jer životinje su zapravo moj život. U budućnosti sve pratioce očekuje mnogo video klipova, što samostalnih, što sa kumom'', zaključuje na kraju Daniel Vučković, koji u svom domu trenutno ima dva akvarijuma, dva psa, tri mačke i četiri kopnene kornjače.